Snöiga vinterdagar


Nu var det allt fööör länge sedan jag bloggade men jag ska försöka bättra mig sågott det går :) Vintern har börjat eller egentligen så började den redan i november med massor av snö och skit. Snön kom för tidigt enligt mig så nu får jag slopa spårning och hitta på andra aktiviteter. Vilket naturligtvis också är roligt! Jag och Minna har börjat med lite drag, super roligt! Jag köpte en sele och ett slags koppel som jag sedan gjorde om till att en del sitter fast i dragselen, sedan går den ihop utåt till en metallring där jag i sin tur har ett band som är ca 15m långt som sedan sitter fast i kälken. Minna tycker att det är super roligt att dra.

Julafton blev en riktig succé då vi var hemma hos mormor och firade, dock så finns inte mormors hund Babsan längre(hon var Minnas bästa hundvän). Jag var lite orolig över hur Minna skulle reagera, ingen Babsan? Men hon verkade inte bry sig allt för mycket. Ibland kanske jag förmänskligar Minna vid sådanna händelser? Minna fick massor av leksaker som hon fick öppna helt själv. Det var nog roligare än själva leksaken :)

Nu drar det sig mot nyår eller rättare sagt ikväll är det nyår och vi ska fira den hemma, skönt det. Minna får vara i en trygg miljö och sånt. Själv hatar jag raketer och smällare... lite onödigt är dom. Vi ska ha hem familjen Sjöland på middag m.m kul ska det bli! :D

Idag har jag och Minna tagit en promenad på åkrarna runt omkring. Minna lekte med sakerna som jag tagit med och sedan hittade hon ett rävspår som hon ville men ändå inte ville följa. När hon följt det en bit så märkte vi att det svängde i zickzack. Helt plötsligt börjar Minna springa i spåret och kommer fram till själva "kadavret" en fågel, bara fjädrarna var kvar och Minna blev helt tokig och slände sig i det och skulle rulla sig. Jag var snabbt framme och tog bort henne därifrån. Sedan bad jag henne att komm till mig för att bara lukta på stället och sedan massor med beröm då hon inte rullade sig utan bara luktade på det. Sen gick vi vidare.
Minna på julafton med hennes julklapp
 
Minna leker i snön men sin fotboll

Minna hjälper gärna till och putsa fönster inför stora julstädandet

En avslutande bild då Minna vaknade och hade både öronen uppfällda
på huvudet och tungan halvt ute, såg himla roligt ut :P


Hajjj´o ivajj

RSS 2.0