Läges uppdatering

Tjenna på er!

Jahaa då har det blivit april. Jag har fyllt 19år, kört upp - misslyckades för att jag missade att blinka från trottoarkanten.. och tränat.

I fredags var det dax för SLOs årliga Boxerbus. Det var en jätte bra dag och vi hade tur med vädret. Inte soligt direkt men åtminstonne inget regn. Jag höll i extriörbeskrivningen och alla hundar som gjorde extriördelen för korning klarade denne. Tycker det är så himla roligt att få se alla olika boxrar med deras ägare!

I lördags var jag på IPO läger utanför Eslöv. Egentligen var det 2 dagar IPO men som sagt så var jag på boxerbuset så det fick bli en dag bara. Det var verkligen roligt och nu har jag även hamnat i en träningsgrupp och vi tränar varje tisdag & torsdag samt ca varannan lördag eller söndag. Såå jäkla kul är det och Bozz tycker det är skit kul - det finns ju i Bozzens gener ;)

Idag ska jag och Bozz åka till klubben &... träna lite!! Låter kanske som att jag tränar massor men det är inte så länge vi håller på och är inga hela moment. Träning ska vara kort och fartfyllt nu i början tycker jag.


Åååååh sommar!

Över och ut

RSS 2.0