Helg i svalöv

Hej!
 
Nu är jag och Bozz hemma efter en helg hos Pernilla i Svalöv. Det har varit jätte mysigt och avslappnande. Kände att jag behövde komma bort lite från allt. I lördags var jag och Bozz ute på en långprommis i Svalöv. Det var mysigt och det är så skönt att ha en energisk hund i arbetet men en lugnare hund när man är ute och går. Gick i parken och på mer folk/biltätare område. Nära lägenheten hör jag någon som skriker på andra sidan gatan
- Åååååh vilken fin boxer du har, jag har själv 2st här i bilen!
Vi stod och pratade en stund om allt möjligt med boxer. Hoppas alla tips var till nytta!
 
Pernilla har en liten kanin som heter Thea och för Bozz var det världens häftigaste djur. Thea får lov att hoppa omkring hur hon vill i hela huset och har därför sin bur öppen - ännu konstigare tyckte Bozz. Tur att Thea är en kanin med massa självförtroende och är inte rädd för något. Tillslut tyckte hon att Bozz var lite väl närgången, då fick han sig en arg kanin för typ 5s sen glad kanin igen. Mycket konstigt!
 
Idag var vi på utställning i Lund. Vi ställde inte men Natalie och Emma gjorde tyvärr gillade inte domaren Emma så mycket så det blev ett Very Good. Bättre lycka nästa gång! Efter utställningen åkte vi mot Saxtorp där vi släppte hundarna. Emma och Bozz var verkligen glada att få träffas och springa lösa. Äntligen sa dem!
 
Påväg hem från Svalöv sen åkte jag och Bozz inom Hörby bk och tränade lite. Vi lekte och körde linförighet, hopp och snabba ingångar. Har märkt att vi har slarvat lite på den punkten. Vi får träna mer på det och att leka mer. Just nu är Bozz helt galen tycker jag men det är bara gutt!! ;)) Han är snabb som hell, bra eller dåligt, bra! Gillar galna boxrar!
 
Tyvärr inga bilder just nu för vårt internet i Svenköp är kasst som satan! Imon bär det av till Ann på Twinbox för en sista fotografering med de små liven, tänk att det redan gått 8v! Sjuuuuukt! Heh
 
Åver og Åot! - Amanda
 
 

Lägesrapport

Hej!
 
Som ni inte vet så har jag flyttat. Det kom sig att mamma och pappa inte längre ville vara tillsammans med varandra därför har jag flyttat med mamma till den lilla byn Svenköp. Känns väll helt ok fast anorlunda. Jag har fått sluta i träningsgruppen av olika anledningar. Är någon sugen på att träna någon dag så är det bara att höra av sig.
 
Jag försöker lägga spår till Bozz varje morgon innan jag går till skolan men än sålänge har det bara blivit varannan dag. I förregår ja jag ett ganska långt spå med 2 vinklar och 2 apporter. Första benet tog han helt klockrent fast att det var sidovind, vinkeln var snygg. Andra sträckan var också bra och han lägger sig nästan själv vid apporten och leker fint samt tar upp spåret fint igen. Andra vinkeln var lite sämre och kom fel på tredje sträckan men kom in på spåret när jag stannat upp igen. La sig nästan själv igen. Lekte fint. Ca 200mlångt spår med ganska kraftiga vindar. Stolt matte!
 
I söndags var jag med Natalie när hon och Emma var på sin första tävling. Resultatet blev kanske inte så bra men Natalie var ändå nöjd. Kände verkligen suget efter tävling men jag får hålla de små fingrarna i styr så att man inte gör något dumt! ;) Jag och Bozz tränade lite på svedala bk och sen åkte vi till lunds bk påvägen hem för lite träning där också. Efter mycket bra tips+ ögon av natalie känns det som att vi kan börja komma någonstans i lydnaden. Kändes som att jag tappat en del av mig själv nu när det varit lite tufft hemma. Men nu kör vi igen!!
 
Igår var det 1år sedan min älskade kortnos dog. Saknar dig något otroligt MinnaMupp! <3
Finns det någon sötare? I mina ögon finns där någon som är likvärdig - vem kan det vara måntro?
Älskar diiiiig min bästaste vän <3
 
Över og udd - Amanda Palm

Bozzens första sommar

Hej mina vänner!

Hela sommaren har nu gått och vi börjar komma in på hösten. Ska försöka ta upp de största händelserna i sommar. I slutet av juni var jag och Bozzen i Landskrona på Södras utställning. Domare var en engelsk domare. Kändes bra när jag visade honom och bra gick det! Exellent, JKK1, CK men ingen placering i bästa hanklass. Bozz är ju ganska outvecklad ännu vilket jag tycker är bra. I början av juli åkte jag och Bozz upp till Bozzens syster Jazza med matte Jonna och husse Tobbe i Trollhättan. Det var en skit rolig helg med mycket hundträning och mys. Bozz och Jazza älskar verkligen varandra. Helgen efter åkte vi upp till kennelpappan för lite träning med Jonna, Tobbe, Johanna, Natalie (tror inte jag glömt någon?). Verkligen super trevligt och massa bra träning! Dagen efter åkte Jazzis gänget hem till oss på Bokehill. Mega mysigt! Måste göras om alltså!

Boxerlägret i mitten av juli. Jag och Natalie var med i IPO gänget. Ett helhärligt gäng där vi tränade dagarna i ända, spår, lydnad och skydd för instruktör Berra. Kommer samla pengar tills nästa år! I augusti var det boxer-sm där jag åkte upp med Fiat. Det var en härlig helg åter i boxernstecken. Grattis till alla som tävlade. Det taggar verkligen en för framtida tävlingar!!! I utställningsringen blev utgången Exellent, 3JKK utan CK. Det gick dock till Bozzens bror Heros Bizon. Grattis! Grattis också till Johanna med Java, Heros Biscaya, till 3.a med CK och till Jazza som fick ett exellent. Vi vannt Avelsklassen med ett HP och grymm kritik. Fick sedan HP i uppfödarklass. I början av september var det dags för årets sista boxerspecial som var ÖGLOs. Jag åkte upp i fullpackad bil tillsammans med Gun m Jizza och Ann m Snäckan. Det gick väldigt bra då Jizza blev BIM och Snäck kom 2.a i veteran m CK! Inte sämre gick det för Bozzen: Exellent, JKK2, CK ingen placering i bästa hanklass men han är fortfarande outvecklad och kommer igen sen när han är mer vuxen. Domare var Ingrid Andersson.

Imon åker jag och Bozz hem till Natalie och Emman, deras första tävling nu på söndag: Appellklass spår. Lycka till!!! 13oktober är det dax för MH i Ronneby för hela kullen. Ska bli riktigt spännande!!! Den 18oktober flyger jag, kennelpappan Tobbe och Veronica till Milano för IPO-WM för boxer. Gud så kul och spännande det ska bli! Längtar som satan!

 


Syster och bror, Heros Belize & Heros Balboa


Tobbe och Bozzen - sött uttryck Tobbe! ;)


Bilder från Boxerlägret - 2012 på Bozzen


Lite kul i grustag med bästisen Emma


Bozz 11mån


Bozz 14mån


Bozz 14mån

 

Nä nu får jag ut och träna lite linförighet

Över & Ut - Amanda Palm


Snart

Snart så är den eventuella väntan över... Hade tänkt börja uppdatera snart med start av headern. Hope u liked it!

RSS 2.0