Tiden går fort

Jadu snacka om att tiden går fort! Imon blir Bozz och han syskon Jawa, Jazza, Bazta & Bizon 10v, Heros B-kull. Jag är så glad för denna lilla prick. Han är underbar och verkligen annorlunda från hur Minna var och är. Det blir ett helt nytt sätt att arbeta på vilket jag tycker är så jäkla roligt. Jag har anmält mig & Bozz till valpkurs som börjar 2 augusti sedan den 20 augusti ska jag gå en dag och lära mig att lägga spår. Kan alltid vara bra att utveckla sig samt lära sig nya saker och nya sätt på träning. Sen ska jag anmäla mig och Minna till Höör bks lydnadstävling den 10 september. Det kanske inte kommer att gå så bra eller det vet jag ju inte egentligen men vi ska göra vårat bästa iallafall. Mer kan man inte göra. Vad händer mer i höst? Jo utställning på Sofiero, Lund, Malmö valp och kanske Åstorp men de tror jag nog inte att det blir men man vet aldrig.


Nä matte nu vill jag inte träna bilar längre.. de är lite läskiga

Såhär avslappnad kan man vara när man är på marknad och väntar på mormor & Ingvar

Matte ropade du?


Heros Balboa - Bozz u. KORAD Engelaiz Phantasy Witch e. ZTP AD BH IPO3 VPG3 Körung B Braveheart von st Vinzenz
nästan 10veckor

Nu har jag varit här hos mormor i snart 1vecka. Bozz har börjat hosta lite idag.. himla tråkigt och jag hoppas verkligen inte att det blir mer än så. Han är piss och glad. Äter super bra gör han också. Imon ska jag och mormor åka in till Höör för att handla foder och kanske något annat på Teba. Ska bli roligt att få shoppa lite. Igår och i förrigår hade jag sån hemlängtan men jag tror att den har gått över för tillfället. Jag känner mig glad och visst längtar jag hem men det känns ändå positivt nu. När vi kommer hem så är det bara att starta om från början med Minna och Bozz. Ska bli så kul att få umgås med Minna - min svarta lilla prinsessa!

Ha det gott så länge
Kram Amanda, MinnaMuppp & BozZéBus

Regnig dag

Hej!

Idag har jag och Bozz inte gjort allt för mycket. Imorse gick vi upp ganska tidigt för att vi skulle köra till Eslöv så att jag kunde övningsköra och på vägen var vi hemma om och hämtade ett papper men vi gick inte in utan mamma kom ut med pappret. Kändes konstigt att vara hemma men att ändå inte vara hemma. Bozz följde såklart med i bilen och han satt i baksätet själv. Det var lite han gnydde i början men det var inte mycket. På körlektionen tränade jag på att packa runt gathörn vilket jag klarade med pravur. Ska nog inte bli så svårt de här körkortet, hoppas jag!

Annars så har jag och Bozz tittat på film och myst. Bozz har varit trött idag och det har jag med så det måste vara vädret. Vi har nu haft 35mm bara idag och det fortsätter bara att ösa ner. När Bozz nu varit pigg så har vi lekt lite med hans leksaker. Han kan hålla på länge med en leksak om jag också leker med den, ska han däremot leka själv så gillar han att byta leksaker och variera den med mina skor.. :S hihi han ÄLSKAR att hämta mina skor.. sötnosen!

Minna blir allt bättre och bättre, idag hade hon bara hostat 2-3gånger - skönt! men jag och Bozz kommer inte hem förrens om 1,5vecka och då ska vi nästan börja på valpkursen på Höörs BK ,ed samma instruktörer som jag och Minna hade. De har inte haft någon valpkurs sen dess så det är ju himla bra timing då jag verkligen var super nöjd med dem. Ska bli så himla kul! Imon ska vi åka till nåt litet gårdscafé, hoppas att de inte ska regna lika mycket som idag. På lördag ska mormor och Ingvar till Degeberga marknad och då hade jag tänka att göra ett litet valpspår.. Vad skulle nu hända på söndag..? Ja det får vi se. En dag i nästa vecka så åker vi upp till min gamla mormor i Bromölla och en dag åker vi kanske till ringsjön eller Åhus och badar. Härligt!

Idag har jag tejpat Bozz öron för de började krypa upp och det funkade inte att massera, såhär ser det ut:



Har jag fin tandrad? - säger Bozz 9,5v


Bozz & "moffar" Ingvar

Idag har jag gjort 2st dragleksaker av gammalt kuddlakan(påslakan för er som icke förstår)


Det är en himla fin gård den hära gåden alltså. Synd att mormor och Ingvar ska sälja nästa år för hade jag haft liiite bättre inkomst så hade jag köpt den. Ligger så fint med skog runtom. Man hade lätt kunnat ha både kennel eller annan hundverksamhet här... menmen de orkar kanske inte riktigt hålla på med det och det kan man ju förstå med äldre människor. De har en cirka 20amkor med kalvar och en tjur i ett uppbundet stall utan atumatisk utgödsling..




Vackert va?

Ha det bra sålänge
Kram Amanda, MinnaMupp & BozZéBus

Ny liten kille

Hej!

Nu har jag äntligen hämtat min lilla boxer kille Bozz, Heros Balboa u. KORAD Engelaiz Phantasy Witch e. IPO3 VPG3 Braveheart von st Vinzenz. I torsdags hämtade jag, mamma & Minna honom i Ronneby på kennel Heros. Tobbe gav massor med bra tips för att träna vidare senare. Leka mycket med honom för att öka intresset för saker, godis men också för spår och lite för lilla matte. När Tobbe såg Minna - Oj vilken kort nos! varhans första kommentar. Hehe jaa den är lite kort. Hemresan gick bra. Minna brydde sig inte ett dugg om Bozz medens han hade fullt upp med att försöka ta sig till fönstret. Tillslut blev han trött och sov nästan resten av vägen. När vi kom hem så var klockan mycket så vovvarna fick lite mat o en kiss och bajs runda sen var det bums i säng. Bozz sov hela natten(dock inte mattan för hon låg och sneglade på det lilla undervärket hela natten) Minna sov ganska så bra.

Bozz sover såklart mycket men han är väldigt pigg när han inte sover ;)

Min vackra mörka tigrerade flicka! Såg frågande på matte, Ska den lilla verkligen stanna här?

- Ja fina Minna, det ska han

Bilder från första dagarna:






Allt fröjd och frid tills igår natt då Minna blev jätte dålig. Hostade, kräkte överallt i hela mitt rum. Hon mådde verkligen apa. Jag trodde direkt på kennelhosta för Minnas och min kompis hade tydligen haft det i helgen men det visste vi inte innan i veckan då både hunden och matten var hos oss... När sedan morgonen äntligen kom så ringde jag till Lunds djursjukhus och vi fick en ganska snabb tid. Vi separerade Minna från Bozz och sedan ringde jag mormor och frågade om hon kunde passa Bozz medens vi åkte till vetrinären och de kunde hon. Väl nere hos vetrinären var alla sköteskor och vetrinären klädda i lustiga kläder, för att det i skulle smitta. De tvättade överallt där Minna varit jätte noga. Kändes bra då. Vetrinären sa att Minna hade kennelhosta och att vi var tvugna att typ sätta Minna i karantän och inte träffa Bozz som än sålänge inte visat några symtom. Det skulle bli skit svårt att separera dem hemma. Efter ett snabbt prat med mormor så blev det bestämt att jag och Bozz åker med mormor hem och bor där tills Minna är symtom fri. Den bästa lösningen av några sämre. Minna tycker att det är ganska skönt att vara själv hemma även om inte matte är det. Hon hostar mycket mindre idag vilket känns väldigt betryggande och Bozz har inte visat några symtom ännu och jag hoppas att det förblir så.

Nu kan jag träna Bozz lite mer än vad jag kunde hemma där det är en avis liten boxertjej som också vill vara med matte. Vem vet Bozz är kanske nästan rumsren när vi kommer hem?! Imorse så satte han sig brevid min säng och gnydde och skällde och jag direkt upp i sängen och ut med han. Duktig pojke att redan signalera till matte att han är nödig. Innan la jag en liten, liten ruta till han. Som han spårar och fattar galoppen direkt. Se upp sen i framtiden för här kommer vi!! I eftermiddag hade jag tänkt att vi skulle ut en runda i skogen. Mormor bor lite annorlunda än vad vi gör hemma. Här är det skog runt i stor sätt hela gården vilket jag tycker är super bra!

Såhär matchande bor jag och Bozz hos mormor

Saknar min lilla flicka hemma, såhär såg det i lördags:

Bozz hade lagt sig mellan Minnas framben, GULLIGT värre!

Hadet så bra sålänge!
Kram
Amanda, MinnaMupp & BozzéBus

RSS 2.0