Första Advent

Hejsan allesammans!
 
Idag är det första advent och jag känner mig för dagen bättre än någonsin. Det snöar som tusan utanför fönstret där den fina julstaken står och jag lyssnar på underbar julmusik. Kan det bli mycket mysigare?
 
Mycket har hänt sedan sist. Vi kan börja med Bozzens MH som gick helt galant!
 
Bozz tillsammans med sina syskon Bizon, Java & Jazza gjorde alla ett godkänt MH med skott i ruta 1. De var verkligen lika varandra, inte bara till utseende men också mycket hur de reagerade på momenten. Vi var alla uppkallade till Ronneby och uppfödare Tobbe som hade anordnat MH på SK Listerby. Jag var såklart spänd och glad över vad som komma skall. Bozz visade sig vara mycket social (som om vi inte visste det?), ha få rädslebitar och bra återhämtning efter varje moment, stor nyfikenhet men också en del försvarslust.
 
När MH var färdigt åkte vi allihopa till en jätte mysig stuga intill havet som vi hyrde. På kvällen var det en del snack och mycket trevligt var det! På söndagen sen åkte vi tillbaka till Listerby för lite träning. Fick som vanligt mycket bra tips från coachen, synd med skit vädret bara. Tack för en mycket bra helg!
 
Direkt på torsdagen efter MH-helgen åkte jag tidigt iväg till Tollarp för att möta upp Tobbe. Vi åkte ner till Landskrona för att hämta Veronika som sovit hos Nina och ställt sin bil. Resan begavs sig vidare till Danmark och Kastrup för nästan en veckas semester i Italien! Tobbe tävlade med Kaxen på Atibox WM. Ett par mycket bra dagar tycker jag! Varmt och skönt. Resultat: Kaxe och Tobbe nästa bästa lydnaden och ett mycket bra spår men det sket sig i skyddet och det var verken Tobbe eller Kaxes fel. Kanske det hade sketet sig ändå men i vilket fall är det stort som f*n att ha fått vara med på detta äventyret, något jag gärna gör igen! Kanske står jag där en dag, never know :P Tack alla inblandade för ett par helt toppen bra dagar!
Tripp till Bergamo på måndagen
 
Bozz är också röntgad, HD B, KNÄ UA skönt som tusan!
 
Nu till det största som hänt denna hösten - Jag har gjort min Gastric Bypass. Japp det är sant. Har gått ner nästan 8kg efter 11dagar. Nu har jag dock inte vägt mig på 9 dagar så vi får se. 2 första veckorna kändes som ett helt helvete men nu börjar det kännas bra igen. Ska testa gå till skolan imon iallafall ;))
 
 
Hejdå Gullisar! Ha en trevlig första advent!

RSS 2.0