Sommaren är här

Hej mina vänner!

Kom nyss hem från en underbar liten kvällspromenad. Så underbart skönt det är att ljust sent på kvällen. På promenaden gav jag Bozz ett kort IPO-spår. Han har verkligen börjat fatta galoppen med att nosa i varje steg. Spåret är trots allt Bozz starkaste sida och har varit det hela tiden. Det har tagit sin lilla tid att omskola honom men jag måste verkligen säga att det börja ge med sig nu.

Jag och Bozz har varit på tävlingar lite var stans nu på senaste. Den 21/4 var vi på boxerspecialen i Darup, DK. Bozz blev placerad 4.a i klassen med ett exellent. Natalie och Emma fick ett exellent men blev tyvärr inte placerade. Helgen efter begav vi oss upp till Sala för kennelläger. För att vara mer exakt så var det Erica på Hausse kennel som Tobbe bjudit in mig till. Tack alla för en toppen helg, speciellt du Erica men också till en mycket bra IPO-grupp. Den 1 maj var jag och Bozz och ställde på boxerspecialen i Örebro där Bozzi fick ett exellent och blev kvar länge i ringen av 15 hanhundar. Skit bra tycker jag men gudarns vad trött jag var! Natalie och Emma fick ett exellent med CK och blev kvar som 6e hund av 17 tikar i klassen. Skit bra jobbat! syster yster fick exellent och blev kvar som 5e hund av hela 27 juniortikar! Tobbe och Kax blev 3a placerad i championklass med CK.

Helgen efter det begavs det sig till Åhus för att vara med och hjälpa till på Tobbes Lek-samarbete-relations kurs. Några hade hoppat av så jag och Bozz fick lov att vara med. Det var verkligen roligt! Fick en del att träna mer på samt en del beröm. Kom på ett roligt smeknamn för Tobbe.. T-bear=TorBjörn.. haha!

Helgen efter det var jag och Bozz på utställning i Hässleholm. Han fick ett exellent och blev placerad 3.a i klassen. Grattis Ann och Tira till SEUCH titeln!! Grattis Maggan och 7an som fick sitt första cert! Dagen efter var det boxerspecialen i Lerum och Bozz fick tyvärr ett very good. Så kan det vara tyvärr. Tänkte inte ställa förrens SM men fick stödja min boxerklubb och deras utställning den 17e juni. Får se hur det går!

Helgen som var nu åkte jag med Ann från Twinbox och parade hennes tik Tira, för mer info kolla www.twinbox.org Det är mitt projektarbete att få följa Tirans kull. Ska bli skiit kul!

Nästa helg kör jag och Bozz till Bozz syster Jazza (Heros Belize) för att umgås, träna och gå och kolla utställning. Jonna ska ställa Jazza på en SKK utställning där uppe. Hoppas på fint väder så att vi kanske kan grilla eller nåt sånt!

På träningsfronten går det mycket bra tycker jag! Vi får väl se hur det blir med allt men just nu känns det bra må jag säg.

En sak till... JAG HAR TAGIT MITT KÖRKORT!!!!!!! WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE

Have an awesome day!
Puss


Träning på lägret

Ett fint grepp av min lille

Snabbt iväg

- Jag ska ta dig din j*vel vi börjar med att skalla ut dig ;)

Bozz från utställningen 1 maj

Bozz och jag i koncentration. Tack Maria Nilsson för lånet

Träningsdax för das uppfödare

- Jag kommer matte!!

Vem kan ta i bollen? Jo Bozzi kan!!

RSS 2.0