Sommar!

Hej!

Nu tycker jag verkligen att det är sommar! Det har varit varmt och mycket sol, som jag längtar till sommarlovet alltså. Bara 5veckor kvar i skolan men dock så sätter lärarna in precis en jävla massa prov hela tiden. Har knappt en ända lucka. Ska man då gå och plugga? Nä skulle inte tro det, haha.

Här kommer lite sommriga bilder!





Inga proffs bilder kanske men jag bryr mig inte. Gillar att fota bara :)

Imon är det 1maj och jag ska spendera dagen på min lilla brukshundklubb som ska ha lydnadstävling klass 1 - elit. Ska bli roligt att titta och hjälpa till och verkligen vara till hjälp för klubben. Ska bli himla roligt iallafall. Jag är helt säker på att jag kommer att lära mig massor. Jag vill så gärna tävla i framtiden dock så känns just den framtiden ganska så långt borta just nu :( menmen de är bara att försöka se framåt och ta vara på stunden som är nu.

Ha de bra och ha ett bra valborg!
Kraam

SLOs läger

Hejsan svejsan!

Denna helgen har jag och Natalie varit på södras bruksläger tillsammans med hundarna och en hel flock med andra boxerfanatiker och deras boxrar. Det var 2 olika grupper - spår och sök. Vi var i spårgruppen. Sök är nog något jag skulle vilja testa senare i livet med en annan hund. Verkar verkligen roligt men ändå svårt, känns som att jag behöver få kläm på spåret för Minna i första hand.

I fredags den 15 april var det mina lilla ÄLSKLINGS 2års dag - HIPP HURRA! Grattis till Buffet's Moviestarkull! Hela den dagen kändes som ett ända virrvarv av stress. Minna kände ju såklart direkt av detta(samt resväskan) och hon la sig i väskan så att hon var säker på att matte inte skulle stick utan henne. Tosan alltså! Jag hade många, vad heter de nu, järn i elden? Jag röjde i köket, lagade mat till alla som körde gödsel, tvättade 3 omgångar tvätt, packade, gjorde kassler sallad(kokade kassler, skar sallad m.m) samt gjorde iordning en pannkakstårta med korv, leverpastej och köttbullar,

Och såhär blev resultatet, ser ni 2.an?

Emmsan och Minna fick mumsa på den tårtan medens jag och Natalie smaskade på en egen, hihi, muuums. Ja iallafall efter en del om och men så stack vi från gården mot Höör. Där kom vi fram till att vi skulle åka in om Teba. Natalie har aldrig varit där men blev ändå imponerad över hur mycket saker där var. Jaaa där är ju en jävla massa... När vi sedan lämnade Teba lite mindre rika så började vi så sakteliga bege oss mot markaryd och Solhaga där vi skulle bo. Efter ännu ett snabbt stopp så var vi påväg igen.

När vi var framme så försökte vi få hundarna och oss själva lite bekväma med alla nya människor och miljöer. Solhaga är verkligen ett bra ställe om man ska ha hundläger och sådannt. Många ställen är inte alls hundvänliga. Jaa kvällen gick åt att umgås med alla och sedan sova.

Vi började gårdagens spårdag klockan 8 med samling till bilarna. Vi var ett roligt gäng på 8 personer + instruktören Micke som började spåra varsett egen lagt spår. Minnas spår var ganska kort och inte med någon extrem terräng men med mycket älgbajs... De var säkert deras toa eller nåt :S menmen Minna klarade det spåret suveränt. De var bara matte som klöddade till de lite men vi kom rätt och vi hade det skit roligt! Vårat 2.a spår hade Erik lagt och det var ett väldigt roligt spår tycker jag. Hon spårade jätte fint även om jag vid ett tillfälle totalt avläste henne fel och vi började komma fel håll men de e tur man har ett gäng intressenter bakom sig som kan vida när man gör fel. Minna tyckte att dagen var kanon kul och matte höll med. Vi var dock båda 2 extremt trötta! Resten av kvällen så lagades mat och den ätes sedan umgicks vi. Trevlans, trevlans ;)

Natalie o Emma vid apport

Minna in action

Lite bortkommna men vi fann rätt igen :)

Jessica och Malte kollar in apport

Jag och Minna är tötta och glad efter dagen :P

På söndags morgonen så var det samma igen fast emellan som vi lgt spåren och gick dem så körde vi platsliggnong, Minna reste sig en gång bara, mycket glad! Sedan körde vi budföring och Minna var ju jätte bra på de ;) Min lilla Mupp allltså! Minnas spår sen gick väll lite halvdant men vi kom igenom. Jag måste bli bättre på att läsa hund. Bara att var med vid mer spår. Får allt kolla med spårgruppen om jag jag kan vara med nu :) Alla andras gick väll också en lite så sådär men inga som inte funkade alls.
Några fler bilder från dagen :

Theresa och Zäta visar upp sig

Camilla och Azta kommer tillbaka från budföringen

3 slagna hjältar ;)

Micke med Eriks Mira

Så nu har jag fått med alla i gänget utom Gunilla med Vega och Jenny med Yatsy.. Har tyvärr ingen bild men de var också super duktiga. Jag märker nu när jag skriver att jag är svin trött.. skriver fel hela tiden...

Men tack allihopa som gjorde detta lägret! Hoppas att vi ses snart och allt.

Kramkram

En sorglig dag

Hej

Idag har ännu en av mina älskade kor försfvunnit upp i himeln. Fan vad det är orättvist! Jaa du högste ledare jag märker att du inte tycker att jag ska hålla på med kor alls. Jag fattar de men du behöver inte visa det såå pass brutalt alltså.

Carola 30 december 2007 - 5 april 2011



Saknar dig så min älskade lilla Cajola!
Du fångade mig som en stormvind... Du vann! Du är bäst!

Efter en viss sorgenhet så bestämde jag mig för att det var dax för ett litet ängsspår med Minna. Hon var riktigt jävla grym i början! Spårade noga och tog apporterna i munnen men mot slutet så tyckte hon att vi kunde öka farten till typ 150km/h eller nåt... aja början var ju super! 

De får va alles för idag tror jag

Kraaam 

18 wohooooooo!!!!

Halloj allesammans!

Idag den 2 april är det min efterlängtade 18års dag!!! Woooohooooo!! Men jag har inte fått någon present än men det är meningen att jag ska få en ny säng tror jag... eller ja jag har inte bestämt mig om jag ska ha en ny säng än eller om jag ska önska mig bara pengar istället. Dock har jag en 90 säng och jag får knappt plats när Minna ska bre sig som satan :S men men jag får se.

Nu i eftermiddags sa jag till mamma att nu måste jag göra något roligt så jag föreslog att vi skulle åka ner till ringsjön men Kalle han vill ha sjuts till Höör så det blev att åka till klubben. Vilket jag inte hade något emot alls! Väl framme på klubben så var där massor med bilar - inte vad vi hade väntat oss direkt. Det var för att de hade haft instruktör kurs. Mamma fick agera fotograf och såhär blev resultatet

Sitt - stanna - hopp - bra! ;)

Min lilla Mupp är så bra! :D

Matte jag ser diiig! Nu kör vi, säger Muppan

Sen testade vi agility hinderna. Askuligt tyckte Minna!






Sedan körde vi hem och var en stund ute i trädgården. Mysigt och varmt var vädret också. Super underbart!

Muppan 2år om 13dagar!

Moi O kisen Luffsen

Ha en bra dag allihoppa!
Kraam

RSS 2.0