Bottle Pop, ett av alla smeknamnen

Hej!

Bozz har en del ök och smek namn emellanåt... Ups... som det kan bli! Ett av dem är Bottle Pop. Fråga mig egentligen inte varför.. det bara blev så helt enkelt, helt enkelt! Bottle Pop är en låt av The Pussycat dolls så oftast kommer smeknamnen i refrängen och då pekar jag på Bozzi och han bara - Whaaat?! Jag ska då lägga till att jag sjunger ganska högt och ytterst dåligt... Hade jag sökt till idol så hade jag kommit med i tv för att så dålig är jag på att sjunga. Nog om det!
 
All them other models bottling
Like mamas bottle tasty
If you pop my bottle all them models gonna hate me

When my bottle pop
When my bottle pop
When my bottle pop
When my bottle pop
(Shake Me)

Every girl dreams of putting herself in pearls
Wanna be the fast driver of a shiny car
But the good girls suddenly the bad girls
just because they wanna be a movie star (watch me)

When my bottle pop
When my bottle pop
When my bottle pop
When my bottle pop
(Shake Me)
When my bottle pop
When my bottle pop
When my bottle pop
When my bottle pop
(Shake Me)

Nu tar vi bort den tanken ur huvudet och tänker på mina och Bozz dagar. Bozz har varit dålig i magen så vi har tagit det väldigt lugnt nu på senaste och han får inte sin vanliga mat just nu utan nu får han grötris och ett visst torrfoder som är bra för magen. Det har verkligen hjälpt och han bajsar nästan normalt nu. Hoppas han är helt ok snart. På fredag (6/1) har vi anmält oss till MYDOG men jag får se huruvida vi kommer att åka. Jag och Bozz får fundera på det en stund till tror jag. Bozz systeryster ska dit och ställas i tikvalpklassen. Hade varit kul om de träffades. Alltid kul att se hur de har utvecklats.

Tänkte prata mer om min lilla kille Bozz tillväxt. När Bozz var 12v vägde han 9kg, när han var 4,5mån vägde han 15kg och nu snart 9mån väger han 23kg. Ganska häftigt! Bozz är en busig prick som väldigt nyligen har kommit på att om man tittat ut genom fönstret på mattes rum så står där en gul boxer... Herre guuud!! Säger Bozz. Det morras och det skälls. Ganska gulligt!



Over and out!

Den tvåbenta i vår duo

Hej!

Idag tänkte jag ämna lite tid åt mig själv som den tvåbente i våran duo. Amanda heter jag bor på en bondgård som har sin boplats mitt i smeten mitt i skåneland. Vi har ca 220 mjölkkor + kalvar av rasen Holstein(den svart/vita rasen). Vi har ett par katter och så har vi våran lilla boxer Bozz som i övrigt mitt liv kretsar kring.



Jag är en sprallig, spontan och relativt rolig tjej på 18år som älskar att umgås med mina vänner och att vara med Bozz på alla möjliga äventyr. Några äventyr som jag speciellt tycker om är Boxer-sm, åka med på diverse olika läger(nästa år ska vi åka på det stora Boxerlägret i slutet av juli) men också att träna spår och lydnad på en dags upplevselse varje vecka och såklart att få umgås med min bästa vän varje dag.

Jag har alltid tyckt om djur av olika slag. Som liten var jag livrädd för kor(kan man inte tro numera) därför föredrog jag katter väldigt mycket. Sedan när jag var 10år slog rädslan för kor över och blev till ett mycket brinnande intresse. Jag har visat kor på utställning i 6år tror jag och under den tiden lärt mig massor av utställning och klippning, tvättning, mjölkning och allmänt hur man ska vara med kor. Mycket av erfarenheten jag fått från mitt ko intresse har förts över till hund intresset (boxern). Jag har lärt mig att det är viktigt att vara lugn när man tävlar, att inte koncentrera sig på andra när man är ett team med ett annat djur (både på tävlings och tränings banan).

Jag går 2.a året på Naturbruksprogrammet inriktning naturvetenskap på Svalöfs gymnasiet i just Svalöv. I framtiden vill jag jobba med djur men jag vet inte exakt på vilket plan eller egentligen med vad jag vill jobba med. Jag kommer att ha ett fortsatt brinnande intresse för boxern och vill jobba med en boxer som är arbetsvillig, glad med mycket humor, utseendemässigt enligt rasstandarden och framförallt en FRISK hund.

Bozz är min 2.a boxer och kommer från kennel Heros i Ronneby. Han är snart 9mån och totallt sprallar av boxerhet. Sådanna upptåg denna hund kan hitta på som man väldigt ofta bara kan skratta åt. Bozz kommer helt säkert att bli min prövo hund och jag kan lova att vi kommer att göra massor med roliga saker tillsammans.

Jag längtar efter 2012, det kommer bli ett år fyllt med boxeräventyr!

Hoppas ni lärt er något nytt om mig. Hör gärna av er om ni vill veta mer eller om ni kanske skulle vilja träna hund ihop. Skulle vara skit kul!

Natti på er!

Är det 4e advent imorgon?

Hej!

Är det verkligen 4e advent imorgon? Ja det är det! Det är delsutom den 18 december. Weird

Igår kom Natalie och Emma för att hämta mig på min praktikplats som ligger vid Trollenäs. Jag jobbar där som butiksbiträde och lagerarbetare. Det är väldigt roligt faktiskt. Iallafall. Vi åkte hem till mig för en rolig myskväll ihop med hundarna. Bozz var överlycklig när jag, Natta och Emma kom hem på samma gång. Lille hoppetossen! Det är så roligt att Emma och Bozz fungerar så bra ihop speciellt när jag och Natta trivs så bra ihop. Idag har vi tränat lite lydnad med vovvsingarna. Det gick mycket bra. Jag och Bozz tränade med kampen och lite fritt följ och såklart mycket kontakt. Emma och Natta gjorde det samma. Sedan gjorde vi lite kontinental uppställning. Bozz fattade inte riktigt vad det var han skulle göra.

Bara 7 dagar till julafton. Weird


Haha, näää



Fribox Emma Klämma 1 år och 8mån





Heros Balboa 8 och en halv mån

Haddå önskar jag och en sjusovandeBozz

RSS 2.0