Boxrar, boxrar, boxrar

Hejsvejs!

Mycket har hänt sedan sist. I måndags började jag skolan :/ blööö... aja sen var det valpkurs i tisdags. I torsdags tränade jag vovvarna i trädgården. Det gick faktiskt jätte bra må jag säga. Både Minna & Bozz tycker att det är jätte roligt att hitta på grejer och det tycker förståss jag med. Blev lite bilder så titta och hmmr njut?

Förutom frambenen så ser det nog ganska ok ut? :) MinMupp!

- Kom igen nu mattan bättre kan du

Ignorera min konstiga min.. hmmmm... super grymt team dock :P

Vill ha, vill ha, vill ha den där strumpan!

Utställningsträning 15,5v

Igår kom Jessica & Malte hit för att vi skulle samåka till Höör Bk. Jag hade bara med mig Bozz för att Minna skulle få vara hemma och vila lite. Bozzen är verkligen rolig att jobba med. Han är så lättlärd, samarbetsvillig & han ÄLSKAR mat ;) hehe när vi tränar leker vi mesta dels men jag lägger också in avslappning och kontakt. Har gjort följövningar men också börjat så smått med Stanna kvar. Han lär sig mycket fort. Kan gissa att jag i framtiden kommer behöva vara mycket påhittig när vi ska träna. För Jessica & Malte gick det också bra för tyckte jag. Vi utbytade tips och träningsidéer. Blir snart dax att träna ihop igen tycker jag.

Idag följde jag ensam utan hundar med Natalie & Emma till Skurups Bk och deras officiella utställning med Maritha Östlund-Holmstedt som domare. Emma fick exellent med super bra kritik! Super kul säger jag bara! BIR blev Engelaiz Okkra och BIM blev Twinbox Simba. Natalie skjutsade sedan hem mig men vi bestämde oss för att åka till Höör för att träna lite. Jag busade med BozziBus samt gjorde lite av åvannämnda. För Natalie och Emma går det bara bättre och bättre för var gång de tränar. Emma gör verkligen allt Natalie ber om och de har fått en otrolig kontakt. Är mycket stolt över mina mentorsbarn ;) hihi! Till våren/hösten nästa år ger sig Natalie och Emma ut på tävlingsskogarna, hejja hejja! Lite bilder från idag också!

Natlie & Emma är så redo det bara kan bli!

Fina flickor

BozziBus my little star*

mmmm muuums med gottis



What aaaaa team!

En annan sak. HELA hösten är full med roliga aktiviteter: Nästa helg ÖGLO boxerspecial, lydnadstävling i Höör helgen efter, helgen efter det inoff utställning i Veberöd, helgen efter det kanske åka på litet läger(kaaanske), efter den helgen åker mamma till usa = jag hemma ta hand om alla djur, sen kanske Heros läger, sen ev 1 ledig helg, efter det ELMIA, sen 3 lediga helger sen Malmö valp OCH VET NI VAD SEN? SEN ÄR DET ÄR ADVENT!

Kram på er!
Moi, MinnaMupp & BozziBus



Träning på klubben

Hejhej!

Ja nu var det dax att skriva igen. Just nu lyssnar jag på Glee musik - Marry You! Mysig låt tycker jag! Aja i vilket fall så var jag, Natalie och hela boxer gänget på Höörs bk idag. Jag började med att träna Minna lite. Hon var ganska flåsig redan innan så jag planerade att ha ett lugnt träningspass. Hon var väll ganska duktig. Gjorde alla momenten som matte ville som vanligt men utan spänsten i stegen. Får se hur det går på tävlingen vi anmält till i Lydnadsklass 1 den 10/9 i just Höör.

Ställande under gång

Linförighet

Moffar Åke var med och hjälpte. Han fick gå en runda på planen med Minna. Det var verkligen häftigt att se hur ens hund är med en annan förare. Hon är ganska duktig, juh! Sedan blev det en riktig boxer dejt med mig, Minna, Bozz, Natalie me Emma & Anna med Enzo. Gulligt värre!

Jag och Natalie tog lite bilder när Emma & Bozz ställde upp. Några ytterst trevliga bilder blev det!

Fribox Emma Klämma e. Boxolas Oliver u. Fribox Beauty Diva

Vackra emmsi!


Heros Balboa e. ZTP, AD, BH, VPG III, IPO III, Körung B Braveheart von st Vinzenz
u. KORAD Engelaiz Phantasy Witch, 14,5v

Mitt lilla hjärta!

Lägger upp en gammal bild på Minna i ungefär samma ålder som Bozzen är nu.

Buffet's Ava Gardner e. KORAD Debutants Queensberry Rules u. Buffet's Dorsia, 14v

Min älskade Muppan 6mån

Nä nog för idag, lyssnar fortfarande på Glee musik fast nu är det Need You Now också en mysig låt!
Natti på er!

SM helgen & ko nostalgi

Hej!

Vilken helg måste jag bara säga! I fredags sov Natalie & Emma över hos oss efter att hon varit ute i stallet och jobbat. Vi åkte till klubben med Emma och Bozzen. Var faktiskt riktigt roligt så vi märkte knappt att tiden bara gick. Natalie tränade linförighet med Emma vilket jag tyckte gick jätte bra. Jag lekte mycket med Bozz samt gick liten början till linförighet. Han är verkligen snabblärd!

Efter en jobbig natt åkte jag och Natalie till BOXER SM i Tånga Hed. Vi var framme vid 12.30 där vi direkt gick till reseptionen och hoppades att där skulle vara en plats till oss fast att vi inte förbestämt någon camping plats. Som tur var fanns där en plats. När vi var vid vår plats så såg Natalie Bozzens bror Bizon bara en 10m bort. Jag gick fram dit och frågade och det var Bizon! När vi var där och pratade kom Tobbe med Bazta (Bonnie) med familj. Han var glatt överraskad att vi så spontant åkt upp till SMet på lördagen istället för söndagen. Efter en pytte stund kommer nästa valp ur kullen Biscaya (Java). Nästan hela gänget samlade utom Belize (Jazza) som skulle komma dagen efter. Lite söta bilder på de små ur Heros B-kull!

Heros Biscaya, Bazta & Bizon

Närmast Heros Balboa, sedan Heros Bazta, efter denne Heros Biscaya & sist & störst Heros Bizon

Bozzen var inte alls lika intresserad av att träffa de andra valparna. Han ville hellst hälsa på mattarna & hussarna :)

Puss bror säger Bazta till Bizon

Efter den lilla valpträffen var det daxs för IPO skydd. Det var deltagare i IPO1 & IPO3. Det var verkligen super intressant att se skyddet. Veronika och Curry blev IPO1 och Tobbe kan man ju säga var inte riktigt nöjd med Kaxes skydd. Jag kan inte så mycket av det ännu men jag tyckte ändå att det var riktigt, riktigt fräckt!!

Senare på eftermiddagen var det prisutdelning för lydnaden, brukset & IPOn. Grattis allihoppa även om jag inte känner er alla!!

Tobbe & Kaxe i någon av delarna i skyddet.. jag har ingen aning om vilken

Senare på kvällen var det kamratfesten. Maten var riktigt god speciellt om man inte ätit på X antal timmar. Till förrätt blev det en slags skagenröra macka. Den var min riktiga favorit på hela middagen så jäkla god!! Till varmrätt blev det kallskuret kött med klyftpotatis, rotfrukter & brunsås och till dessert var den en slags hallonmusse - åååh jag som är helt tokig i hallon! Efter middagen var det fest med dans som var verkligen förjäkla roligt! hihi inga mer detajer om det nu ;)

Söndagen var dock en av de värsta dagarna i mitt liv... Vår bil ville inte starta, den hade laddat ur sig under natten så batteriet var dött. LOVELY! INTE! Menmen utställningen var mycket lyckad tycker jag. Många fina hundar som man läst om och vissa har man sett innan men ja jag bara älskar att se boxrar. Blir så glad i hela kroppen!! BIR blev Queensies Curry & BIM blev Irakli Marzonara. Grattis till er och alla andra! Längtar tills Bozzens debut i väntervarvet i Lund den 18 september!

Väl hemma efter 3h & 20min så hade ko skrällena rymt! Ibland blir man trött alltså. De kan hitta på de dära djuren.

Från kosläppet i våras, typ lika galna var korna igår

För er intresserade ska jag visa bilder på ko utställningar, många på Boxer-sm var mycket intresserade av detta fenomen som de aldrig hört om tidigare. Watch and learn!

Jag och kvigan Bokehill Glamouros ställer upp ute på stycket. Kvigan lottades sedan ut på sveriges största ko utställning Elmia som den största vinsten i Svenska Holsteinklubbens monter.

Här klipper jag magen på min älskade Carola inför Mila 2009

Bokehill Z Carola & Jag på Avelskon i väst 2008 kanske?

Min första koutställning Elmia 2003, jag var 10år med Bokehill Kite Fauna

Mölledal Rudolph Sabrina en av våra absulut bästa kor!

Bokehill Lee Stava ännu en av favoriterna!

Kvigklassen på Sydsvenskasommarutställningen 2008

Jag 2.a med Bokehill W Lucille

Visning av Bokehill Jasper Alfonsia

Koncentration på hög nivå med Gårdsby Freelance Charmain

<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/XUFIdtn0DJw?hl=sv&fs=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


En härlig bild tycker jag av en vinnare - nu blir de fest!

Läger på JB Holstein


Jag med en av världens fräckaste kärringar Story på Mila 2011, e. Lee ee. Lindy u. Richesse Story Lindy uu. Goloise Stora Jubilant utställd mångamånga gånger med fantastiskt resultat! Nyligen död 10,5år gammal

Nu tack för mig & hoppas ni lärde er något nytt!
Kraaamiiisar från moi

Underbara hundar

Hej!

Satan vad jag är dålig på att uppdatera! Tiden bara flyger iväg man hänger inte riktigt med tycker jag. Sommarlovet börjar lida mot sitt slut och det gör mig fruktansvärt olycklig när jag tänker på det. Ska nu äntligen börja 2.an egentligen skulle jag börja 3.an vilket jag önskar ibland. 4år på gymnasiet känns motigt men jag får helt enkelt ta mig igen det! Annars så är vädret inget vidare heller. Det har knappt varit någon härlig dag på hela lovet... Antingen är det kvaft eller så regnar de. NÄ nu får jag sluta vara så negativ alltså!


Bozz 12v på bilden

Vadduvilja Nattis!

Stå fint är inte kul, matte räknade till över 50 kassa stå bilder och sen kommer den här ;)

ooooh va jag kan!

Apport kan jag ibland, när jag känner för de ;)


Bozz han bara växer och växer. Vid 12v vägde han 9kg och jag känner i armarna när jag går upp och ner med han i trappan att han väger ett par kg mer nu. Han är så över charmig fast han hittar på ibland alltså! I torsdags åkte jag, mamma och vovvarna upp till Karlshamn för att träffa Tobbe för lite träning och tejpa Bozzens öron. Tobbe imponerade verkligen med hur duktig han är. Minna totalt älskade att gå linförighet med han! Nu tränar vi för fullt med Minna och hon är verkligen bra nu! Ska bli så kul att tävla alltså!


Min älskade lilla Mupp!

Oh nu i helgen ska jag till boxer-sm! Ska bli så jäkla roligt alltså! :D

Hade bra!
Kramiis från oss!

RSS 2.0