Tjenahopp!

Oj vad det har hänt mycket sen jag uppdaterade sist. Jag tror jag måste ta och bättra mig snart alltså. Jag har fått sommarlov, förra veckan sen så har jag varit och badat mycket med Minna. Hon precis som jag älskar att bada. I söndags så var jag, Minna och min kära vän Sara nere vid ringsjön och badade. Minna har inte varit så pigg som hon vart nu på evigheter. Hon badade, badade och badade sen när vi väntade på att min mamma skulle komma så sprang hon runt vid strandkanten och var hur pigg som hellst. Känns underbart!

MinnaMupp som valp redan då redo att bada (på bilden 3,5 mån)


Badkrukan Minna på våran semester hos syster Ester & Filippa (14mån)

Sen så har jag börjat jobba lite på gården med kalvarna tillsammans med Natalie. Senare nästa vecka eller nåt så ska Natalie ta med sig Emma hit och efter vi jobbat så tänkte vi att vi skulle åka till Höörbk och sedan vidare ner till ringsjön för att bada. Kommer att bli hel mysigt!

Första gången Emma & Minna träffades (16mån)

På fredag ska jag börja min resa mot körkort, hoppas inte att det tar allt för lång tid utan att jag har lite talang ;) haha kul ska de bli iallafall! På lördag ska jag vara med och hjälpa till på SLOs lydnadstävling. Jag vet inte vad jag kommer att få göra ännu men det kommer att bli roligt vilket som. Söndag är det SLOs utställning där Natalie ska ställa ut Emmsi. Kommer säkert att gå helt super bra för de båda är så underbara! Jag ska vara på plats som fotograf, lite som vanligt! Men det är så jätte roligt så kan man gör annat?

Vacker Emma (10mån)

Nä det var nog alles som händer just nu tror jag. Jag och Minna vi fortsätter blogga och rättvaddetär så får ni alla er en rejäl suprise - längtar sönder!

Avslutande bilder är på Minna igår kväll när vi skulle sova. Muppan är så trött så hon orkar inte ens titta när matte fotar... zzZZzz



Kram från mig och min älskade lilla hynd!

RSS 2.0