Underbar dag med Natalie, Emmsan, Jessica & Malte!!

Tjenahoppsan!

Idag har varit en helt fantastiskt rolig dag bara älskar den fast att vädret inte var super perfekt så kunne de ha varit mke, mke värre. Allt började med att när jag öppnade mian stackars små ögon i morse så ligger jag intill väggen med täcke bara på halva kroppen och så ligger där brevid min sida en super snarkande boxer uppochner som har 20cm över på andra sidan och ligger på nästan allt mitt täcke - Amanda påmin dig själv att INTE ha en 90säg och en boxer. Nono den ekvationen funkar inte!

Iallafall vid 10.45 bar det av för att möta Natalie och Emma för att sedan åka till Landskrona brukshundklubb(Saxtorp tyyp) och träffa jessica och Malte. Väl framme så satte vi igång att gå dit vi hade tänkt att spåra. Har bara vatt på landskrona brukshundklubb mer än 1 gång och det var på boxerbuset - 2010 men nu var vi typ bakom klubben och det var verkligen himla fint att spåra där såvida man inte är för många deltagare. När alla spåren var laggda gick vi till hundar och tog en liten promenad för att sedan börja på spåren igen.

Senast jag och Minna spårade var i typ oktober vilket betyder att det är ca ett halvt år sedan. Jag trodde att vi skulle vara jätte dåliga efter så lång tid men vissa bitar av spåret spårade Minna med stor lust och en jäkla vilja och snabbhet men var ändå noga. Andra bitar bara virrade hon i tomma intet och vi totalt missade en pinne menmen de är inte hela världen. Är verkligen super nöjd med mín och Minnas insats idag! När alla var klara med spåren så släppte vi alla 3. Guud så bra de gick. Minna visade Malte ganska tydligt att han inte skulle gå nära utan att vara aggressiv. Minna brydde sig bara om Emmsan medens Malte och Emma verkligen gillade varandra. Minna var annars jätte, jätte lugnt och verkande mognast av de alla 3 fast att hon låg i mitten. Malte är 3, Minna 2 och Emma snart 1 år. När vi gått till bilarna sa vi hejdå och att vi snart skulle ses för lite träning igen.

Jag och natalie bestämde oss för McDonalds och i kön till McDrives så i bilen framför oss stack det ut ett stort helt fantastisk boxer huvud!!! Tänk er glädjen hos mig och Natalie. Natalie försökte skrika på dom men tror inte att de hörde sen tror vi att de upptäckte oss och sen var vi bara tvungna att äta i hamnen och dit körde bilen med boxern också. De skulle till Ven. Om ni i bilen vet vilka vi är, hör av er för det var den finaste boxer vi sett på länge!! Hör av er! Efter maten så åkte vi på en touring i Landskrona och sedan ut till rasthagen vid stranden. Där blev det en del fina bilder, titta här:

Kolla så fint vi kan posa ;)

Öööh Emma du ser weird ut i den posen, tycker Minna

Här var nog något intressant!

Min favvo bild iaf :P Gillar både Emma och Minnas uttryck

Natalie hittade en död råtta som hon kastade till hundarna...

... hon kastade en råtta... en gosedjursråtta!! hihi

En bild på Emmsan

Emmsan i profil

MinnaMupp!!

Lite dubbelhandling här iform av kompisen Emma och Minnas älsklingsboll Ture.

Det var allt för idag, nu sover Minna iaf ;)


Underbar bild som får avsluta detta inlägg

Kraaam

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hej!



Och tack för trevligt sällskap, Malte var allt litta trött efteråt.



Ha det bra!

Jessica & Malte

2011-03-13 @ 07:14:34
URL: http://www.malteboxer.blogspot.com
Postat av: Sune

Fasen va skoj ni verkar ha haft....

Ja vill va me & leka ju!!!!



Ja looooovar att ja e snäll mot tjejer, speciellt snygga tjejer hihi



//S

2011-03-13 @ 09:50:06
URL: http://sune.felfunktion.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0